Markets

Markten

De vloerenbranche is op te delen in vloervoorbereiding, vloerrenovatie en vloeronderhoud. Kiwi Floor Solutions is ontwikkelaar en producent van machines en producten die tegemoetkomen aan de vereisten van de standaardprocessen uit deze markten.

Vloervoorbereiding

De markt van vloervoorbereiding groeit snel. Vloeren van beton moeten eerst worden voorbewerkt, voordat een coating of een andere afwerking kan worden toegepast. Schuren of slijpen met diamantgereedschap is een efficiƫnte methode voor het verwijderen van epoxy, lijmen en verf. Een schone, vlakke vloer vrij van vervuiling geeft het beste eindresultaat.

Vloerrenovatie

Houten vloeren | parket

Parketteurs gebruiken in de meeste gevallen een bandschuurmachine voor het schuren van houten parketvloeren. Planetaire schuurmachines worden al een geruime tijd toegepast, maar waren nooit een volwaardige vervanger voor de bandschuurmachine. Wij zijn ervan overtuigd dat de Kiwi Floor machines uit de 430 serie en de zwaardere varianten die zullen volgen de bandschuurmachines zullen gaan vervangen.

Beton | natuursteen

Tijdens het renoveren van betonnen en natuursteen vloeren wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van zware en krachtige machines. Hoogwaardige machines uitgerust met hoogwaardig diamantgereedschap zullen de beste resultaten geven.

Vloerreiniging

Voor de schoonmaakindustrie komt Kiwi floor Solutions binnenkort ook met innovatieve producten en machines. Hou ons in de gaten…